BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

2010. október 27., szerda

Dolgok, fontosak is, meg nem is.

Pár perc, és egy elég nagy változás veszi kezdetét a blogon:
Igen, úgy gondoltam, hogy mivel most kezdem majd el az új "kötetet", kell egy teljes átalakítás, vagyis új dizi, és néhány új kis közlemény, valamint új cserék, és néhány érdekesség. Fontos dolgokat, amik esetleg kimaradtam előbb-utóbb úgyis felteszem majd, szóval semmire sem kell várni nagyon.
Köszönöm nektek!:
Nagyon örülök annak, hogy kitartottatok mellettem, és imádlak titeket! Imádlak ám titeket, hiába is vagyok néha kiakadva rátok, akkor is csak azért teszem, mert fontos nekem a véleményetek!
Új szereplők:
Nagyon sok új szereplő van kint, akik még nem lettek beleírva. Ennek az oka az, hogy ők csak a következő - vagyis a most következő - "könyvben" lesznek benne. Pl: Claire, Ben, Jackson, Natalie, és a többiek. Elárulok pár titkot nektek, csak mert szeretlek titeket, és remélem, hogy kíváncsiak vagytok ezekre a dolgokra. A kis Claire-t Viviana fogja megtalálni a  Cullen családhoz vezető úton. Majd az is kiderül, hogy miért pont ott volt, és miért kellett pont Viviananak megtalálni őt, ahogyan Matthew-t is.  Aztán.. pl: Natalie. Natalie Denalie nem él régóta a Denali klánnal, csak nemrég döntött úgy, hogy átmegy az állatvérre. Sokaknak fog az ágyra menni, hiszen hiába él állatvéren, úgy viselkedik, akár egy kis ribanc. "Azt hiszed, hogy aranybarnák a szemeid, és már menő vagy?!" <- ezt például Sidney fogja mondani majd az első egy-két hónapban. Nagyon fogja utálni őt, többek között ezért is... <-- mesterien haraptam el a mondatot. Aztán, lássuk csak: Ben. Nos, Ben! Őt Sidney ismeri meg elsőnek, s nagyon hamar rátalál Claire-re.
Új bonyodalmak:
Nem csak Tanya, Amy, és Charlotte fog keresztbe tenni majd hőseinknek, bizony, hogy nem. Lesznek itt hatalmas szerelmi háromszögek - nem Bella, Edward, Jacob, majd azt is meglátjátok majd, hogy miért nem -, de például lesz egy Sidney körül is, és többet nem árulok el. :D 

0 megjegyzés: